Välkommen till Train Like A Girl

Hej och välkommen till min inspirationsblogg om träning, hälsa och allmänt välmående. Jag älskar allt som har med att optimera livet att göra, oavsett om det är musklerna och kroppens fysiska styrka eller den mentala biten. När jag gör något är det på tid och det ska genomföras snabbt, effektivt och på bästa möjliga sätt. Detta kräver planering i ett alltmer jäktande samhälle är det lätt att åsidosätta saker som gör nytta för oss.

Här på bloggen kommer jag försöka sprida glada och motiverande vibbar till att maxa sina kapaciteter på alla plan. Jag kommer ge en del träningstips som jag råkat samla på mig genom åren som atlet. Men träningen är inte bara för kroppen utan även för hjärnan, för utan en vältränad hjärna lär det inte hända mycket ändå.

Så återigen, välkommen in i värmen, i min alldeles egna boning!